Вінниця
29.03.2024
12.88° C
Вгору

Вінничани перемогли у Міжнародному дитячому конкурсі з малювання

Вчора, 2 березня, у Вінниці стали відомі переможці Міжнародного дитячого конкурсу «Малюємо літо». У конкурсі брали участь діти з п’яти країн світу. Кращі роботи, а це майже сотня робіт, презентували у галереї Інтершик, пише Вінниця.info.

Сьогодні нагородили трьох переможців – Юлію Кучинську, Олександра Міщенка та Ростислава 

За словами координаторки проекту, художниці Злати Шишман, конкурс має на меті популяризацію мистецтва України та світу, презентацію кращих зразків дитячого художнього мистецтва, підтримку та заохочення до творчості юних художників. Долучитися до творчого змагання мали можливість всі охочі діти віком від 5 до 16 років. 

Тема – «Малюємо літо» – не обмежувала політ фантазії, кожен малював те, що йому було близьким. На відміну від шкільних завдань чи інших конкурсів, батьки та інші «помічники» могли чесно дописати своє ім’я на роботі і таким чином підтримати своє чадо на шляху до перемоги. 

«Міжнародний дитячий конкурс «Малюємо літо» покликаний об’єднати навколо мистецтва дітей усього світу задля популяризації кращих зразків дитячого образотворчого мистецтва. Через карантин з’явилося більше вільного часу, тому доцільно було б спрямувати його на створення чогось чудового, справжнього, сімейного мистецтва. І, таким чином, збагатити Україну позитивом та провести час разом, у корисній творчій справі, – каже співорганізаторка Злата Шишман. 

Виставка робіт триватиме упродовж двох тижнів. 

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin