Вінниця
27.04.2024
6.6° C
Вгору

На Брацлавській у Вінниці злочинці пограбували молодика та вимагали у нього ще 20 тисяч гривень

24-річний хлопець розповів, що у нього нападники викрали тисячу гривень, а потім погрожували побиттям, якщо не привезе їм ще 20 тисяч гривень. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

Після нападу хлопець відразу звернувся до поліції. Подія сталася 24 лютого на вулиці Брацлавська.   

 За словами начальника начальника Управління карного розшуку Андрія Дамзіна, потерпілий повідомив, що зловмисники були озброєними. Орієнтування про розшук автомобіля, на якому вони пересувались, надали усім мобільним екіпажам поліції. За силової підтримки бійців  спецпідрозділу КОРД, 24 лютого близько опівночі, підозрюваних затримали. Ними виявились вінничани віком 22 та 23 років. Під час проведення обшуків у зловмисників вилучили холодну зброю та гроші.  

 Наразі зловмисники знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення підозри за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 6 років в’язниці. Також дії хуліганів підлягають під статтю 189 Кримінального кодексу України (вимагання). Остаточну правову кваліфікацію дій затриманих нададуть під час досудового  розслідування. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin