Вінниця
28.10.2024
11.62° C
Вгору

На Вінниччині затримали водія-порушника: подробиці

27 жовтня під час патрулювання в селищі Зарванці неподалік кафе “Березино” інспектори зупинили автомобіль ВАЗ 2104 за порушення правил дорожнього руху. За кермом перебував 38-річний мешканець села Якушинці.

Про це повідомляє поліція Вінниччини.

У ході спілкування поліцейські помітили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Від освідування чоловік відмовився. Під час документування адміністративного правопорушення керманич надав правоохоронцям посвідчення водія з ознаками підробки.

у вінницькому районі поліцейські зупинили нетверезого водія, який мав документи з ознаками підробки

Задокументувала кримінальне правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України, слідчо-оперативна група відділу поліції № 3 Вінницького райуправління. Порушнику загрожує до двох років обмеження волі.

Також відносно водія поліцейські склали адміністративні матеріали за вчинення правопорушень, передбачених ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin