Вінниця
28.10.2024
13.84° C
Вгору

Соціальні послуги стануть доступнішими: у Вінниці фахівці отримають планшети

На черговій сесії 25 жовтня Вінницька міська рада прийняла рішення забезпечити планшетами фахівців Вінницького міського центру соціальних служб та міського територіального центру соціального обслуговування. Нова техніка допоможе соціальним працівникам ефективніше надавати підтримку вразливим категоріям населення. Це рішення ухвалено в рамках пріоритету «Турбота» міської ради.

Про це інформує Це Вінниця, друже, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Планшети для фахівців соціальної сфери надають з метою розширення доступу жителів громади до електронних послуг у межах реалізації проєкту Програми розвитку ООН в Україні «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні». Техніку надали з державної власності із сфери управління Міністерства соціальної політики.

«Планшети допоможуть працювати фахівцям із соціальної роботи та соціальним робітникам Терцентру. Це працівники, які обстежують умови життя людей, що опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, одиноких пенсіонерів, які перебувають на обліку. Це досить важлива робота для турботи про мешканців із соціально вразливих верств населення громади», – зазначила директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin