Вінниця
25.10.2024
8.14° C
Вгору

Вінницька обласна рада підтримала План Перемоги Президента Зеленського

Сьогодні, 25 жовтня, на черговій сесії Вінницька обласна Ради підтримала План Перемоги Президента України Володимира Зеленського.

Про це йдеться на сайті Вінницької обласної ради.

За словами голови облради Вячеслава Соколового, Президент представив План Перемоги напередодні, на засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад.

«Ми повинні продемонструвати згуртованість і звернутися до наших партнерів з європейських країн, з ким маємо дружні відносини на рівні регіонів, щоб запропоновані Президентом України пункти Плану Перемоги були підтримані урядами їхніх країн. Це шлях, який приведе не тільки до перемоги України, а й до стабілізації ситуації в майбутньому», – сказав на засіданні Вячеслав Соколовий.

Відтак звернення було ухвалено. Тепер Вінницька облрада закликатиме підтримати План Перемоги Президента міжнародними партнерами.

Нагадаємо, більшість у Вінницькій облраді має політична сила “Українська стратегія Гройсмана”.

Відтак, документ направлять до міжнародних партнерів Вінниччини – Лодзинського, Свєнтокшиського та Мазовецького воєводств Республіки Польща, Ліберецького краю Чеської Республіки, Ясського повіту Румунії, Сороцького району Республіки Молдова, Осієчко-Баранської жупанії Республіки Хорватія.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin