Вінниця
18.10.2024
7.74° C
Вгору

У Вінниці оголосили Всеукраїнський відкритий архітектурний бліц-конкурс

У Вінниці оголосили Всеукраїнський відкритий бліц-конкурс на найкращу ідею архетипу надмогильного знаку в кварталі військових поховань на кладовищі «Сабарів». Метою конкурсу є пошук проєктного рішення, яке символізуватиме національну гордість, незламність та колективну пам’ять про героїв України, які віддали життя за Батьківщину.

Про це інформує Це Вінниця, друже, посилаючись на Вінницьку міську раду.

«Конкурс має забезпечити індивідуальне делікатне вираження вдячності та шанування воїнів, формуючи нерозривний зв’язок між подіями минулого та сучасності. Важливо, щоб пам’ять родини про загиблих ставала частиною загальнонаціональної свідомості, сприяючи єдності суспільства та вшанування героїв для майбутніх поколінь», – зазначив перший заступник директора департаменту архітектури та містобудування, головний архітектор міста Євген Совінський.

Триватиме бліц-конкурс із 21 жовтня по 20 грудня 2024 року. До участі запрошуються фізичні особи: митці, громадські діячі, студенти, авторські колективи тощо. Власні ідеї на розгляд журі можна подати з 21 жовтня по 22 листопада. Реєстрація за посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin