Вінниця
17.10.2024
5.53° C
Вгору

Укразалізниця проведе аукціони з оренди площ на залізничних вокзалах

Після більш ніж річної перерви, “Укрзалізниця” відновлює аукціони з оренди площ на залізничних вокзалах України. Це рішення стало можливим завдяки змінам до Порядку розпорядження майном акціонерного товариства “Українська залізниця”. Компанія прагне перетворити вокзали на сучасні простори, де пасажири зможуть не лише чекати на потяги, але й відпочивати та отримувати необхідні послуги.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

“Укрзалізниця” планує залучити нових орендарів, щоб зробити залізничні вокзали привабливішими для пасажирів. Компанія хоче створити на вокзалах фудкорти, кав’ярні, книгарні, банківські відділення, аптеки та інші необхідні сервіси.

Перші онлайн-аукціони будуть оголошені в системі Prozorro. Продажі вже в найближчі тижні. Це дозволить підприємцям орендувати вигідні площі в найбільш людних місцях країни.

Серед перших пропозицій — площі на Центральному вокзалі Києва. Наприклад, площа для розміщення книгарні — 102 кв. м та банківського мінівідділення — 35 кв. м. Також “Укрзалізниця” запропонує площі для встановлення обладнання операторів мобільного зв’язку.

Презентації для потенційних орендарів

Щоб допомогти учасникам торгів краще ознайомитися з пропозиціями, “Укрзалізниця” запрошує на презентації площ. Перша з них, для книгарні, відбудеться 18 жовтня 2024 року, а друга, для банківського мінівідділення, — 21 жовтня 2024 року. Учасники презентацій отримають можливість не лише оглянути об’єкти, а й обговорити технічні вимоги та отримати всі необхідні відповіді.

Новий вигляд вокзалів

Оновлення залізничних вокзалів країни стане важливим кроком до поліпшення пасажирського сервісу та створення комфортної атмосфери для всіх відвідувачів. Це не лише сприятиме зручності подорожей, але й відкриє нові можливості для малого та середнього бізнесу.

Реєстрація на презентації є обов’язковою, і всі зацікавлені можуть заповнити форму за посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin