Вінниця
17.10.2024
8.05° C
Вгору

Вінницькі школярі передали військовим на фронт автомобіль, FPV-дрон та систему РЕБ

Вінницька гімназія №24 зібрала чергову допомогу для наших Захисників та Захисниць. Цього разу на східний напрямок освітянська родина закладу передала повнопривідний автомобіль Volkswagen Touareg, FPV дрон – бомбер з потужною батареєю, що дозволяє дрону не лише робити «скиди», а й повертатися назад, а також систему радіоелектронної боротьби (РЕБ) для протидії ворожим FPV-дронам та БПЛА.

Про це повідомляє  ВМР.

Кошти на техніку збирали всі разом під час вересневого ярмарку та благодійного забігу. Заходи проходили під гаслом «Сильні. Вільні. Незламні» в межах безперервного вінницького освітнього благодійного марафону «Освітня родина: допомагаємо – перемагаємо».

«28 вересня ми провели шкільний ярмарок, у межах якого реалізовували різну продукцію та провели концерт. Крім того, ми перші серед вінницьких шкіл провели благодійний забіг, в якому взяли участь батьки, учні, вчителі і адміністрація закладу», – розповідає директорка гімназії №24 Наталія Климчук.

Разом з технікою на схід також вирушають чай, кава, смаколики, сухофрукти, консерви, продукти швидкого приготування та дитячі малюнки.

У гімназії постійно підтримують Захисників та Захисниць.

«Ми традиційно проводимо такі великі ярмарки двічі на рік. Навесні ми передали іншу, але не менш корисну техніку. Крім того, протягом року ми збираємо посильну допомогу у вигляді продуктів харчування, збираємо пластикові кришечки і допомагаємо дітям, які залишились у прифронтових регіонах. Також, ми допомагаємо нашим військовим, які проходять процес реабілітації та лікування після важких поранень», – зазначає Наталія Климчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin