Вінниця
16.10.2024
8.65° C
Вгору

Фітосвіт: з поля до вашого дому

Реклама

Чим корисний фіточай? Передусім тим, що виробляється з натуральних інгредієнтів, зокрема, лікарських рослин, й не містить барвників чи штучних добавок. Завдяки цьому він позитивно впливає на систему травлення, зміцнює імунітет, сприяє розслабленню, очищає організм тощо. Таким чином, фіточай забезпечує здоровий сон, якісний відпочинок і належну роботу організму. Та щоб отримати максимум користі від нього, важливо обирати продукцію перевіреного виробника. Наприклад, фіточаї від “Фітосвіт”, про якого ми розповімо далі.

Підприємство “Фітосвіт” розпочало свою діяльність у 2007 році у Вінниці. Відтоді виробництво та офіс компанії також знаходяться у цьому місті. “Фітосвіт” спеціалізується на вирощуванні та переробці лікарських рослин. Для цього використовуються поля у Вінниці та Вінницькій області загальною площею понад 20 гектарів. Вони розміщені в екологічно чистих районах, на значній відстані від промислових обʼєктів і транспортних артерій. Тут вирощують такі лікарські трави, як:

  • ромашка,
  • ехінацея пурпурова,
  • календула,
  • м’ята перцева,
  • меліса,
  • шавлія лікарська.

Ці лікарські трави стають сировиною для виготовлення дієтичних добавок фіточаїв. У ТОВ “Фітосвіт ЛТД” є понад 40 найменувань такої продукції та 3 категорії товарів: фіточай, лікарські рослини та лікарські збори. Найчастіше продукція компанії зустрічається в центральних та західних областях України. Водночас придбати її онлайн можна в інтернет-аптеці eTabletka.

До виробництва продукції “Фітосвіт” залучено 50 кваліфікованих працівників. При цьому контроль якості здійснюється на всіх етапах виробництва: від вирощування до переробки сировини. Плюс високим стандартам якості сприяє сучасне обладнання для переробки та фасування, а також наявність атестованої виробничої лабораторії. Водночас діяльність компанії підкріплена міжнародною сертифікацією НАССР у відповідності стандарту ISO 22000. Вона свідчить про дотримання високих вимог щодо безпеки та якості продукції.

Фіточаї від “Фітосвіт” — це натуральні напої, створені з екологічно чистих лікарських рослин, що забезпечують ваш організм важливими вітамінами та мікроелементами. Завдяки своїм природним інгредієнтам, ці чаї не тільки смачні, але й безпечні для щоденного вживання. Вони допомагають зміцнити імунітет, покращують загальне самопочуття та надають сил для активного життя. Спробуйте фіточаї “Фітосвіт” і відчуйте їх позитивний вплив на ваше здоров’я!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin