Вінниця
16.10.2024
8.65° C
Вгору

Горіли сауна, квартира, та господарча споруда: за добу на Вінниччині сталось 8 пожеж

За минулу добу рятувальники Вінниччини ліквідували вісім пожеж, шість з яких сталися на території приватних домоволодінь. У селі Плисків Погребищенської громади загорілася літня кухня, а в місті Бершадь Гайсинського району — квартира. Обидва загоряння спричинені коротким замиканням електромережа.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Також у Бершаді через необережне поводження з вогнем невстановленої особи загорілася господарча споруда, а в надвірній споруді в м. Козятин сталося загоряння з тієї ж причини.

В Іллінцях через недоліки конструкції та порушення правил монтажу печей і димарів зайнялася сауна, де вогонь встиг знищити дерев’яне облицювання стін та стелі на площі 20 кв.м.

Ще одну пожежу житлового будинку ліквідували бійці ДСНС вчора в с. Мізяківські Хутори Стрижавської громади Вінницького району. Тут полум’я знищило глинобитний будинок на площі 80 кв.м та майно господарів.

Також надзвичайники ліквідували пожежі на відкритій території. Зокрема, горіла суха трава за межами с. Демидівка Тростянецької громади та гілля на 2-му Індустріальному провулку в м. Вінниці.

У ДСНС вкотре нагадують вінничанам про необхідність дотримуватися правил безпеки в побуті, бути уважними та обережними з джерелами відкритого вогню. У випадку виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події важливо негайно повідомити про це рятувальників за номером 101.На зображенні може бути: 2 людини, вогонь та текстНа зображенні може бути: 4 людини, вогонь та текстНа зображенні може бути: 2 людини та текстНа зображенні може бути: вогонь та текстНемає опису світлини.На зображенні може бути: вогонь та текстНа зображенні може бути: 1 особа, вогонь, освітлення та текстНа зображенні може бути: 1 особа, вогонь та текстНа зображенні може бути: вогоньНа зображенні може бути: 1 особа та текстНа зображенні може бути: 1 особа, освітлення, вогонь та текст

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin