Вінниця
16.10.2024
8.65° C
Вгору

Розкладав в парках Вінницького району наркотики: скільки років проведе у в’язниці рецидивіст

14 травня оперативники карного розшуку та спецпризначенці КОРДу поблизу одного з парків Вінницького району затримали 37-річного фігуранта. Правопорушник показав поліцейським місця, де він вже встиг розкласти закладки з наркотиками, а в ході обшуку вдома у затриманого правоохоронці також знайшли канабіс.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

«Раніше чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за розбій, вбивство та крадіжки. Загалом перебував за ґратами 19 років. У 2022-му звільнився з місць позбавлення волі, а наступного року отримав ще одну судимість – за зберігання наркотиків. Тепер відбуватиме новий строк – за наркозбут. Вінницький районний суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування конопель) КК України, та за сукупністю кримінальних правопорушень виніс обвинуваченому вирок – 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна та штраф у розмірі 14 840 грн», – написали в поліції.

Досудове розслідування кримінального провадження проводили слідчі відділу поліції № 3 Вінницького районного управління, процесуальне керівництво та підтримання публічного обвинувачення забезпечувала Вінницька окружна прокуратура.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin