Вінниця
16.10.2024
8.65° C
Вгору

У Вінниці ветеранам допомагають відкрити бізнес: як записатися на безкоштовну консультацію

У Вінниці громадська організація «Центр Поділля-Соціум» у партнерстві з DVV International Ukraine реалізує проєкт «Реінтеграція ветеранів/ветеранок війни та членів їх сімей через створення освітніх можливостей». В рамках програми ветеранам та їхнім рідним надають безкоштовні бізнес-консультації. Ініціативу фінансує Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини.

Як розповідають у громадській організації, допомога призначена для тих, хто розпочинає підприємницьку діяльність, хоче взяти участь у грантовій програмі від держави і потребує консультації фахівців.

Учасникам проєкту пропонують:

• оформити ідею у конкретний бізнес-план;

• підготувати заявку на грантовий конкурс для отримання фінансування;

• розібратись із практичними питаннями: обрахувати бюджет майбутньої власної справи, скласти документацію та план просування бізнесу у соціальних мережах.

Ветерани та їхні близькі, які хочуть взяти участь у проєкті та отримати бізнес-консультацію, мають звертатися за номером телефону 067 959 40 65. Після цього вам назначать зустріч зі спеціалістами, які проаналізують вашу ідею та нададуть свої рекомендації.

Нагадаємо, також безкоштовні бізнес-консультації ветеранам та членам їхніх родин пропонують експерти Дія.Бізнес. Вони стосуються започаткування та розвитку власної справи, отримання грантової підтримки, основ маркетингу та інших питань. Консультації проводять в дистанційному форматі та офлайн – у Полтаві, Луцьку та Рівному.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin