Вінниця
21.09.2024
18.74° C
Вгору

Від вибуху тренувальної гранати постраждав вінничанин: подробиці

Поліція з’ясовує обставини вибуху боєприпасу, через який постраждав житель Вінниці. Інцидент стався ввечері 20 вересня на подвір’ї одного з будинків у місті. 44-річний чоловік, під час відпочинку, взяв у руки тренувальну гранату та, витягнувши запал, спричинив вибух.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією, повідомлення про подію надійшло до поліції о 20:40. Правоохоронці встановили, що в руках потерпілого, ймовірно, вибухнула імітаційно-тренувальна граната. Через необережність чоловік отримав травми пальців лівої руки і був доставлений до лікарні.

У ході обшуку в будинку потерпілого слідчі знайшли понад 300 набоїв різного калібру до автоматичної зброї. Усе вилучене направили на експертизу.

Розслідування ведеться за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років. Джерело походження та мета зберігання боєприпасу й набоїв наразі встановлюються.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin