Вінниця
21.09.2024
18.74° C
Вгору

У Вінниці за добу сталось декілька жахливих ДТП: що відомо про постраждалих

Минулої доби у Вінниці та Вінницькому районі трапилось 3 ДТП, внаслідок яких шестеро осіб отримали травми. Наразі відомо, що постраждали керманичка легковика та її пасажири, велосипедист і мотоцикліст. Для з’ясування остаточних причин ДТП слідчі призначили низку експертиз.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

За попередніми даними, близько 16:55 у Вінниці 38-річний водій автомобіля Volkswagen, виконуючи правий поворот, наїхав на 38-річного велосипедиста, який їхав по велосипедній доріжці у зустрічному напрямку. Велосипедиста госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

Того ж дня сталася ще одна ДТП у Вінниці. Попередньо встановлено, що 55-річний водій автомобіля ВАЗ, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу мотоциклу Спарта під керуванням 19-річного жителя Вінницького району, що призвело до зіткнення. Мотоцикліст отримав травми та був доставлений до лікарні.

Приблизно о 19:30 40-річний житель Київської області, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, зіткнувся з автомобілем ЗАЗ, за кермом якого була 33-річна вінничанка, що їхала в тому ж напрямку. Внаслідок зіткнення водійка ЗАЗу та троє її пасажирів отримали травми і були госпіталізовані.

У водіїв були відібрані зразки крові для експертизи на стан сп’яніння, а транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами проводяться досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin