Вінниця
20.09.2024
12.43° C
Вгору

Найкращі подарунки для керівника

Реклама

Звичка вітати колег і начальство зі святами сприятливо впливає на відносини всередині колективу, стверджують психологи. Навіть якщо у вас прийнято презентувати тільки символічні дрібнички, це допомагає зберігати дружню атмосферу і позитивний настрій. Якщо самі співробітники зазвичай обходяться незначними речами, на кшталт букета квітів або солодкого столу, то вітати керівництво прийнято більш масштабно. Хочете порадувати улюбленого шефа дійсно гарним і незабутнім подарунком, який буде гідно оцінений? Найкращі варіанти розглянемо в цій статті.

photo-1464348123218-0ee63dfd2746?q=80&w=1922&auto=format&fit=crop&ixlib=rb-4.0.3&ixid=M3wxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8fA%3D%3D

Класичні аксесуари

Наприклад, чоловічі шкіряні сумки через плече або обкладинки для автомобільних документів ніколи не втрачають своєї актуальності, і відмінно поєднують у собі практичність та пристойність. Вибирайте якісні вироби з натуральних матеріалів, які підкреслять статусність свого власника і зуміють прослужити довгі роки. Відтінків краще дотримуватися нейтральних, від чорного до коричневого. На увагу заслуговують також портмоне, гаманці, якісні дизайнерські ремені.

Дорогий алкоголь

Пляшка витриманого шотландського віскі або благородного італійського шампанського стане чудовим варіантом для привітання з будь-яким святом. Як альтернативу можна замовити коньяк преміального рівня або набір колекційних вин. Будьте обережні: на полицях магазинів дедалі частіше трапляються підробки, які вирізняються низькою якістю і жахливим смаком. Купуйте алкогольну продукцію тільки в перевірених інтернет-маркетах, які продають ліцензовані напої за цінами виробника.

Сертифікати на цікаві заходи

Немає нічого кращого за щирі, позитивні враження. Якщо керівник приходить у захват від екстремального відпочинку, можна придбати:

  1. стрибок із парашутом;
  2. поїздку на картингу;
  3. сеанс у квест-кімнаті;
  4. відвідування роуп-джампінгу;
  5. та схожі сертифікати.

Шеф добре ставиться до більш спокійного проведення часу? Тоді замовте квиток на театральну прем’єру або організуйте вікенд у комфортабельному заміському комплексі.

Вироби для хобі

Потрібно відштовхуватися від уподобань винуватця урочистості, наприклад:

  1. рибалка буде щасливий отримати сучасну котушку, нову вудку або сигналізатор клювання з автоматичним датчиком;
  2. колекціонеру сподобається рідкісний, вишуканий екземпляр, якого ще немає серед його трофеїв;
  3. спортсмен зрадіє тематичній формі для занять або плакату з автографом улюбленого чемпіона.

Якщо дозволяють стосунки, можна спробувати з’ясувати необхідну інформацію у членів сім’ї шефа або його приятелів.

Брендована продукція з логотипом фірми

Виготовлений на замовлення, гарний тижневик, дорога ручка з лазерним гравіюванням та інші подібні речі будуть актуальні й підкреслять ваше серйозне ставлення до справ компанії. Якщо немає часу або бажання морочитися з логотипом, можна просто вибрати якісні та елегантні аксесуари, які відмінно доповнять імідж керівника.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin