Вінниця
19.09.2024
14.64° C
Вгору

Зґвалтував двох дітей на Вінниччині: скільки зловмисник проведе за ґратами

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, днями Жмеринський міськрайонний суд, на підставі зібраних поліцією доказів, визнав винним 29-річного жителя Жмеринського району у вчиненні особливого тяжких злочинів.

«Слідчими слідчого управління обласного главку поліції за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури доведено факти насильства 29-річним зловмисником над двома дівчатками, віком 13 та 14 років. Досудовим розслідуванням встановлено, що в березні 2023 року правопорушник запросив 13-річну потерпілу, з якою познайомився у соціальних мережах, до свого дачного будинку. Користуючись своїми віковою та фізичною перевагами, утримуючи руки малолітньої, він зґвалтував дівчинку. Також слідчими зібрані докази причетності фігуранта до ще одного аналогічного злочину. У 2018 році він за схожих обставин зґвалтував 14-річну дівчинку. Оперативний супровід досудового розслідування здійснювали працівники Управління міграційної поліції», -йдеться у повідомленні.

Суд першої інстанції визнав зловмисника винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3, 4 ст. 152 (Згвалтування), ч. 3 ст. 156-1 (Домагання дитини для сексуальних цілей) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 14 років.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin