Вінниця
19.09.2024
14.64° C
Вгору

У Вінниці зміниться розклад руху тролейбусів маршруту № 22: подробиці

Тролейбуси, які перевозять пасажирів за маршрутом №22 – «Вишенька — Водоканал — Селище Десна», змінюють графік роботи. Підлаштували його для потреб юних мешканців громади тролейбус №22 на кінцевій зупинці Десни, як повідомляє ВМР.

«З проханням змінити наявний розклад, до нас звернулись мешканці Десни. Ми розглянули всі можливі варіанти та внесли зміни. Розклад змістили на годину. Зробили це для зручності доїзду дітей після навчання. Адже це віддалений мікрорайон міста. Фахівці транспортної компанії працювали у координації зі старостою Деснянського старостинського округу Галиною Обливач», – розповів директор Вінницької транспортної компанії Олександр Нечаєв.

З 18 вересня, з внесеними корективами, з Вишеньки рейси о 14:59, відтепер відправлятимуться о 16:00. З Десни, вже не о 16:02, а о 17:05. Продовжили на годину та останній тролейбусний рейс: замість 18:05, з зупинки тролейбус відправлятиметься о 19:08.

«Школи, де навчаються наші діти, розташовані по вулиці Київській. Уроки в них закінчується ввечері. Тому нам було важливо, щоб графік тролейбусного маршруту збігався зі шкільним дзвінками. Це дасть змогу дітям діставатись додому одразу після уроків, без пересадок. Особливо важливо це для батьків, адже їхні діти їдуть додому, коли вже стемніє. Наші мешканці вдячні працівникам траспортної компанії за те, що підтримують наші ініціативи та ідуть на зустріч», – розповідає староста Деснянського старостинського округу Галина Обливач.

Підходить оновлений графік, також і для дорослих жителів Десни, зазначає староста.

«Це чудово, тому в нашій громаді проживають люди, які працюють у Вінниці до 18 години. А ще підходить графік для тих, хто їде на роботу у вечірню зміну», – каже Галина Обливач. Оновлений розклад руху тролейбуса №22 вже на зупинках громадського транспорту.

Нагадаємо, маршрут №22 Вінницька транспортна компанія запустила в липні цього року. За ним курсують 2 низькопідлогові, енергоощадні, багатомісні «VinLine» з автономним ходом.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin