Вінниця
20.09.2024
12.43° C
Вгору

Віктор Бронюк став директором Вінницької обласної філармонії

22 серпня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий і його заступник Ігор Івасюк зустрілися з колективом Вінницької обласної філармонії ім. М. Д. Леонтовича.

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий представив нового керівника закладу – Віктора Бронюка.

Про це інформує Вінницька обласна рада.

–Він має творчий і адміністративний досвід у сфері культури, знає, як зсередини працює колектив. Співак, лідер гурту «ТіК». А ще – волонтер, – зазначив Вячеслав Соколовий. – Вінницька обласна філармонія має глибоку історію. Колектив працює, творить, дарує людям добрі емоції, прищеплює любов і повагу до української культури. Культура – це один із елементів нашої ідентичності, це те, на що зазіхнув ворог, те, що ми маємо берегти та розвивати. Бажаю колективу й новому керівнику закладу спільних творчих здобутків та успіхів.

Віктор Бронюк подякував за довіру.

Раніше я працював в департаменті сім’ї та молоді, потім – у департаменті культури. Маю досвід, розуміння, бажання і бачення, – сказав він. – Опираючись на ваш досвід і ваш професіоналізм, я думаю, що разом у нас попереду багато цікавої, плідної та творчої роботи. Хочеться, об’єднавши всі зусилля, досягнути гарної мети.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin