Вінниця
19.09.2024
18.11° C
Вгору

Правоохоронці встановили зловмисниць, які розраховувались в магазинах викраденими банківськими картками

Правопорушниці здійснили близько десятка покупок в магазинах та аптеках на суму близько 11 тисяч гривень. Правоохоронці розшукали фігуранток, причетних до вчинення правопорушень.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

За словами т.в.о. заступника начальника Відділу поліції № 2 Вінницького райуправління поліції Анатолія Щербатого, до поліції звернулася 20-річна вінничанка і повідомила про крадіжку гаманця з банківськими картками. Також потерпіла розповіла, що за допомогою її викрадених банківських карток в різний період часу здійснювались оплати за товари в різних магазинах та аптеках на загальну суму близько 11 тисяч гривень.

В ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили місця де здійснювались оплати, отримали зображення осіб, причетних до злочину, та ідентифікували їх.

Ними виявилися жительки Вінницького району віком 20, 22 та 36 років. Аби уникнути покарання жінки позбулися речових доказів – банківських карток.

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили зловмисницям про підозру у вчиненні злочину, передбаченого за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin