Вінниця
20.09.2024
13.47° C
Вгору

Які культурно-мистецькі заходи для дітей пройдуть в серпні у Вінниці?

Проєкт «Мистецьке літо» вже багато років радує маленьких вінничан цікавими заходами в бібліотеках. Цей проєкт дуже популярний серед хлопчиків та дівчаток, адже на канікулах вони мають можливість зустрітись, розважитись та весело провести час. У серпні для дітей організовують майстер-класи, заходи з арттерапії, захопливі ігри та цікаві квести.

Як повідомляє Вінницька міська рада, цьогоріч заходи проводять у всіх книгозбірнях міста без винятку двічі на місяць.

Серед форм проведення культурно-мистецьких заходів, які заплановані у бібліотеках ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система»: ігри, розваги, квести, вікторини, інтерактиви, конкурси та різноманітні майстер-класи з паперопластики, орігамі, квілінгу, малювання тощо.

Організатори підкреслили, що арттерапія та інтерактивні ігри допомагають дітям виражати свої емоції та почуття, знімати стрес і тривогу. А також діти на заняттях знайомляться з різними видами мистецтва, культурними традиціями та історією рідного краю. А це в свою чергу сприяє вихованню культурних цінностей та патріотизму.

Ознайомитись з графіком заходів можна на фейсбук-сторінці ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система».

У разі оголошення повітряної тривоги захід призупинять, а присутні мають прямувати у найближче укриття. Мапа – за посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin