Вінниця
20.09.2024
12.43° C
Вгору

У Вінниці затримали наркозакладчика

Поліцейські вилучили майже 150 згортків з Альфа PVP у 31-річного жителя Полтавської області . Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

29 липня ПОГи відділу поліції № 1 Вінницького районного управління в одній із лісосмуг побачили чоловіка, який розкладав закладки з наркотиками. Під час поверхневої перевірки в сумці зловмисника виявили замотані клейкою стрічкою згортки з PVP-сіллю.

Крім цього, правоохоронці вилучили у фігуранта мобільний телефон з фотографіями місць розташування схованок із психотропами, які він встиг розкласти по місту. Загалом поліцейські вилучили 152 закладки.

Наразі правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Фото: ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin