Вінниця
20.09.2024
13° C
Вгору

Як взаємодіяти з людьми, які мають бойовий досвід, підтримуючи гідність?

На платформі “Дія.Освіта” запустили симулятор, який містить типові життєві ситуації, де є взаємодія з людьми, які мають бойовий досвід.

Після повернення зі служби в цивільному житті захисники й захисниці стикаються з різними викликами. Для полегшення їхньої реадаптації важливо забезпечувати всі необхідні для цього умови. Важливим компонентом тут є повага, одним зі способів виявлення якої є навички коректної комунікації. Кількість людей, у яких за плечима бойовий досвід, зростає щодня. Ми зустрічаємо їх у магазинах, транспорті, лікарнях, на роботі або просто живемо по сусідству. Люди з бойовим досвідом також серед наших друзів та рідних.

Симулятор занурить у звичні для кожного побутові ситуації, де ви матимете нагоду обрати, як поводитися, що сказати. І зрештою – отримаєте розуміння, як зробити досвід взаємодії взаємно комфортним.

Симулятор створено за ініціативи Мінцифри у межах тематичної хвилі «Досвід ветеранів вартий поваги» комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я — ініціативи першої леді Олени Зеленської за підтримки Координаційного центру з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України, громадської організації «Безбар’єрність» та компанії Visa – учасниці спільноти «Бізнес без бар’єрів» для платформи «Дія.Освіта».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin