Вінниця
19.09.2024
18.11° C
Вгору

Вилучили 220 кг тютюну: на Вінниччині викрили незаконний бізнес двох мешканців Запоріжжя

Під час обшуків за місцем виготовлення тютюнової продукції та в транспортному засобі правоохоронці вилучили 220 кілограмів тютюну, кілька сотень пристроїв для куріння, чорнові записи та інші речові докази. 

Про це йдеться на сайті ГУНП у Вінницькій області.

Злочинну діяльність фігурантів викрили слідчі слідчого Управління, оперативники Управління карного розшуку обласного главку поліції та Управління стратегічних розслідувань. Підакцизна продукція направлена на експертизу. Джерело її походження встановлюється.

За словами начальника відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУНП у Вінницькій області Ярослава Цимбалюка, налагодили незаконний бізнес з виготовлення цигарок без наявності відповідних документів та ліцензій двоє мешканців Запорізької області, віком 21 та 24 років. Для цього вони орендували складське приміщення у Жмеринському районі.  

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання – штраф від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом Вінницької обласної прокуратури.

 

на вінниччині поліцейські викрили підпільну мережу збуту підакцизних товарів та вилучили понад 200 кілограмів тютюнової продукції

 

на вінниччині поліцейські викрили підпільну мережу збуту підакцизних товарів та вилучили понад 200 кілограмів тютюнової продукції

 

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin