Вінниця
23.09.2024
17.83° C
Вгору

У Вінниці для ветеранів та ветеранок організували катання на сапбордах

Напередодні, 18 червня, для ветеранів та їхніх родин, які брати участь у бойових діях, влаштували катання на сапбордах. Захід організував відділ молодіжної політики спільно з департаментом соцполітики ВМР.

Щоб опанувати цей вид спорту на воді, 20 охочих сімей ветеранів завітали на пляж Хімік. Хтось встав на дошку вперше, а дехто вже вміло давав опір течії. Втім позитивні враження від заходу отримали усі.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, метою заходу стало психологічне розвантаження учасників, які в результаті отримали заряд позитивних емоцій.

«Зазвичай подібні заходи ми організовуємо для молоді, але вже не вперше взяли за традицію проводити заходи й для ветеранів, щоб усі мали змогу опанувати цей вид спорту та відволіктись», – додала Юлія Мончак.

До організації заходу долучилась також директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова. На її думку, такі заходи надають змогу поринути у власні думки, порелаксувати та насолодитись природою та, зокрема, провести час в колі родини, однодумців та спробувати себе у новому виді спорту.

Багато вражень отримали ветерани та їхні родини. Кажуть, що обов’язково завітають ще не один раз.

«Прогулянка на сапбордах – це не просто розвага, а можливість перезавантажитись. Відчути енергію води та спільноти, яка об’єднала нас в цій подорожі», – поділився враженнями учасник катання Павло.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin