Вінниця
23.09.2024
19.59° C
Вгору

У Вінниці поліцейські зупинили водія під амфетаміном: що було у нього в машині

Днями на вулиці Хмельницьке шосе патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz C180, який порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з 39-річним водієм інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд у лікаря-нарколога, після чого в організмі кермувальника виявили амфетамін. Про це повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

Також інспектори помітили, що пасажир, який був у автівці, помітно нервував. Поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили у нього пластикову ємність із порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотики. На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи. 36-річний пасажир, спілкуючись із поліцейськими, почав висловлюватись нецензурною лайкою та провокувати патрульних на бійку. Інспектори його затримали.

На водія автомобіля Mercedes-Benz патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 121 (Керування транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів у темну пору доби) КУпАП. На пасажира автомобіля патрульні склали протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та за ст. 185 (Злісна непокора працівникам поліції) КУпАП.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin