Вінниця
20.10.2024
3.45° C
Вгору

Реєстрацію кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло» продовжили на тиждень

Реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади» по VIII об’єкту, що зведуть на вул. Привокзальній, 30 триває у Вінниці. Всі охочі стати учасниками Програми мають час на реєстрацію до третього березня.

Відповідне рішення затвердили сьогодні на виконкомі Вінницької міської ради.

«Для військовослужбовців за контрактом, медиків, освітян та науково-педагогічних працівників є можливість скористатися кредитними коштами за державною Програмою єОселя строком до 20 років під 3%. Оформити заявку можна в додатку «ДІЯ»», — сказав директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов.

Нагадаємо, вартість реалізації 1м2 об’єкта інвестування – 27 900 (двадцять сім тисяч дев’ятсот) гривень, яка може змінюватися в сторону збільшення, залежно від цін на будівельні матеріали, в межах чинного законодавства.

VIII об’єкт – 10-ти поверховий житловий будинок на 181 квартиру з підземним паркінгом на 76 паркомісць, облаштованим під укриття. Будівництво ведеться монолітно-каркасним методом з дотриманням новітніх енергозберігаючих технологій. Об’єкт облаштовується всіма необхідними інженерними системами та комунікаціями.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin