Вінниця
30.04.2024
15.11° C
Вгору

Вінницький плавець отримав золоту медаль на чемпіонаті України 

Чемпіонат України з плавання проходив з третього по шосте грудня в басейні 50 метрів «Метеор» в місті Дніпро. За звання чемпіонів та призерів змагань боролися 350 найсильніших плавців з усіх міст країни. Команду Вінницької області представляли майстри спорту з плавання Віктор Хникін та Данило Матохнюк.

 

Про це повідомляє відділення Національного Олімпійського комітету України Вінницької області.

 

Віктор Хникін здобув золоту медаль та став чемпіоном України з плавання. Чемпіонське «золото» він виборов на дистанції 100 м на спині з результатом 57.13 секунди. А перед цим взяв «срібло», пропливши коронну 50-метрівку на спині з результатом 26.26 секунди.

 

«Дійсно приємно, що на початку тренувального сезону Віктор зміг покращити свій особистий результат, особливо радий, що це сталося саме на олімпійській дистанції. Це було головною метою і він зміг максимально її досягти. Раніше на чемпіонатах України йому не вдавалось перемагати саме на цій дистанції, але добре, що невдачі зробили його сильнішим і вірю, що це додасть настрою до тренувань та підготовку до основних стартів», – прокоментував батько та тренер спортсмена Павло Хникін.

 

Нагадаємо, що вчора, сьомого грудня, Павло Хникін здійснив свій перший заплив в оновленому спортивному комплексі «Аква-Він».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin