Вінниця
20.10.2024
1.76° C
Вгору

Військовий орекстр вітав першачків 26 школи. ФОТОРЕПОРТАЖ

Тетяна Мостовик   

Урочисті фанфари, схвильовані батьки та вчителі, як відзначили День знань у загальноосвітній школі №26 бачили журналісти “Це Вінниця, друже!”. 

Попри похмуру погоду свято першого дзвоника відбулося у форматі лінійки на подвір’ї біля центрального входу. Цьогоріч 26 школа приймає 169 першокласників.

Дійство розпочалося зі слів ведучої та виходу першокласників. Хвилюючись, тримаючи в руках по одній троянді, вони за руки виходили за своїми першими вчителями.

Першою найменших учнів привітала директорка школи Сніжана Резнік.

Вже згодом усі присутні з захопленням слухали музичний подарунок – виступ оркестру Військової частини 3008 Національної гвардії України. Надзвичайно чітке та чисте виконання пробирало до «мурашок».

Співали для присутніх і «Стиляги».

На подвір’ї школи з’являються діти четвертого класу. Розбишаки розповідають п’ять найголовніших правил, які має знати кожен першокласник. (Серед них: імена першої вчительки та директорки; факт, що їдальня – це круто й те, що потрібно обов’язково бути веселими, допитливими й дуже уважно слухати).

Після вивчення правил четвертокласники вручили карти, які допоможуть меншим дізнатися скільки цікавого та захопливого на них чекає у школі.

Перший дзвоник не змусив довго чекати себе, його подали двоє маленьких першокласників Артем і Катя.

Наприкінці урочистої частини першачків запросили взяти участь у «Квесті Першокласника». По частинках карти вони шукали станції, виконували завдання за що отримували інший шматочок мапи. Всього станцій було сім: «Стежинами хімії», «Співай», «Танцюй, якщо можеш», «Вітамінна станція», «Директорська», «Цікава наука – фізика» й «Наш клас». Так, на «Директорській» станції майбутні учні відгадували загадки й отримали шоколадні медальки.

«Традиційно, директор вручає першачкам золоті шоколадні медальки, заохочуючи їх до того, щоб вони гарно навчалися, розвивали свої таланти і здібності в різних напрямках й, пізніше, здобували вже справжні золоті медалі», – коментує директор школи.

Після квесту всі отримали різнокольорові повітряні кульки, фотографувалися з першою вчителькою й вирушили на перший у своєму житті урок.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin