Вінниця
21.10.2024
4.66° C
Вгору

Новий VinLine незабаром виїде на вулиці Вінниці

Зовсім скоро на дороги маршруту №12-А «Немирівське шосе-Гніванське шосе» виїде ще один тролейбус VinLine з автономним ходом.

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Серед переваг нових тролейбусів варто відокремити такі: 20 км автономного ходу, практично безшумний компресор, модернізовані штанги струмоприймачів, низькополий кузов, комфортність для пасажирів, легкість і безпечність в експлуатації, а також економія споживання електроенергії на 30-40%.

«Завдяки функції автономного ходу ми можемо продовжувати маршрути, не будуючи контактні мережі. Для вінничан з нових або віддалених мікрорайонів це важливо. Так з’являється більше можливостей зручно дістатись куди потрібно. Зокрема, попитом користується маршрут 12-А, який ми запустили минулого року. Додаємо новий безконтактний тролейбус саме на цей напрямок. Відтепер тут буде 4 одиниці. Тож ходитимуть вони частіше. А ще плануємо розвивати далі маршрут 15-А та сполучення з приєднаними громадами», – повідомив міський голова Сергій Моргунов.


До того ж, «Вінницька транспортна компанія» працює над виготовленням п’ятого тролейбуса за цей рік, кузов вже готують до фарбування. Станом на сьогодні, виготовили 10 тролейбусів VinLine, п’ять з них мають автономний хід. Проєкт реалізовують з 2019 року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin