Вінниця
21.10.2024
4° C
Вгору

Міський голова Вінниці привітав містян з Днем Незалежності

Сьогодні мер Вінниці Сергій Моргунов оприлюднив на своїй фейсбук-сторінці допис з привітаннями з нагоди 30-річчя Незалежності України.

Політик розповів, що за цим святом стоїть дух свободи, багатовікова історія боротьби, глибока національна ідентичність нашого народу, а також минуле й сьогодення країни.

Окремо мер подякував патріотам, героям, творцям, науковцям, трудівникам – усім, хто доклав своїх рук до здобуття нашої державності. За його словами, ми несемо відповідальність перед цими людьми.

“Дякую нашим захисникам, сучасним героям. Цей День Незалежності –присвята і вам. Ви бережете найдорожче – нашу свободу. Свободу обирати своє майбутнє.
Майбутнє України – у наших руках! Допоки ми разом. Єдині. Згуртовані. Готові боротися за мрії, за кожен здобуток і успіх – малий і великий.
Вінниця – для нас найрідніша. Давайте разом робити її кращою і сучаснішою. Це найбільша честь і гордість – творити успішну історію своєї землі.
Щиро вітаю вас, шановні вінничани, з днем народження незалежної України! Цінуймо те, що у нас є, бережімо і прагнемо більшого,”

– йдеться у дописі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin