Вінниця
22.10.2024
11.9° C
Вгору

Вінничанин удома організував нарколабораторію з виробництва амфетаміну

У Вінниці чоловік вдома виготовляв амфетамін. Для цього він у власному помешканні облаштував нарколабораторію. Чоловік притягується до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини – кримінальні провадження щодо організації нарколабораторії та збуту амфетаміну наразі розглядаються судом.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції у Вінницькій області.

За словами начальника Вінницького районного управління Віталія Курчика, під час огляду у помешканні правопорушника поліцейські вилучили ємності з прекурсорами, хімічні рідини, обладнання з залишками амфетаміну, які свідчать про те, що чоловік займався його виготовленням.

За наявною інформацією, 30-річний вінничанин організував нарколабораторію з виробництва амфетаміну та збував його на території області. Попередня правова кваліфікація дій зловмисника – згідно ч.2 ст. 311 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів), за що передбачено до 5 років позбавлення волі.

Крім того, в його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.313 КК України (викрадення, привласнення обладнання для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та інші незаконні дії з таким обладнанням).

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin