Вінниця
21.10.2024
8.05° C
Вгору

Береги поплутав: на Вінниччині житель Молдови пристав не до свого берега на Дністрі

Прикордонники Могилів-Подільського загону 8 серпня помітили чоловіка, який намагався перетнути Україно-Молдовський кордон через річку Дністер. Ним виявився 39-річний житель сусідньої держави. Про те, що порушив закон, пояснив наступне – заблукав на воді під час купання та попутав береги.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Могилів-Подільського прикордонного загону. 

«З його слів стало відомо, що він разом з друзями відпочивав на березі Дністра зі сторони Молдови. Під час купання у сутінках не зорієнтувався до якого берегу йому повертатись. Помилившись напрямком, чоловік опинився в Україні. Наразі любителя «екстремального» запливу притягнуто до адміністративної відповідальності. Окрім цього йому заборонено в’їзд в Україну терміном на 5 років та повернуто на територію Молдови», – повідомляє Могилів-Подільський прикордонний загін.

Там також попереджають, що за незаконний перетин державного кордону поза межами пункту пропуску на порушників прикордонного законодавства чекає адміністративна відповідальність та сплата штрафу.

Загалом від початку року на Вінниччині зафіксували понад 10 випадків, коли через річку Дністер намагалися перетнути Україно-Молдовський кордон.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin