Вінниця
26.10.2024
14.19° C
Вгору

Якісні дороги – не мрія. На вулиці Нечая закінчують капітальний ремонт

Комфортне міське середовище продовжують формувати у Вінниці. Першу фазу проєкту по капітальному ремонту вулиці Данила Нечая реалізували у 2019 році – капітально відремонтували понад 1,2 км вулиці. Друга черга – на фінішній стадії. Завдяки інтенсивним роботам та стабільному фінансуванню її завершать навіть раніше, ніж передбачали.

 

Про це повідомляє міська рада.

 

«Якщо говорити про Старе місто, то буквально в минулому році ми фактично завершили комплексний ремонт вулиці Гальчевського. Це тротуари, освітлення, перенесли всі кабелі в землю, оновили проїжджу частину, зробили велодоріжки, нанесли відповідну розмітку, встановили камери відеоспостереження. Якщо говорити про вулицю Данила Нечая – ремонтувати цю вулицю ми почали ще у 2018 році, завершили першу чергу в 2019 році – це 1,2 км до вулиці Московської. Потім ковід не дав нам можливість більш динамічно в цьому плані рухатися. І вже у 2020-2021 році завдяки підтримці обласної державної адміністрації та обласної ради нам вдалося на умовах співфінансування 50/50 реалізувати і завершити цей проєкт», – зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

 

За місяць планують доробити тротуари з велодоріжками, замінити освітлення, облаштувати систему відеонагляду, світлофори та влаштувати зупинки громадського транспорту.

 

«Фактично ця вулиця – черговий приклад модернізації мікрорайону Старого міста», – каже міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin