Вінниця
20.10.2024
5.61° C
Вгору

“Шалені перегони” на Лісопарку

Відбудеться конкурс «Шалені перегони» на центральній алеї Лісопарку 4 вересня.

Про це повідомляється на сайті Вінницької міської ради.

Участь можуть взяти діти віком від трьох до 12 років, які люблять кататися на самокатах, велосипедах та біговелах. Для найшвидших учасників організатори конкурсу – відділ молодіжної політики міської ради та VinSmart Центр – підготували подарунки.

Юні спортсмени змагатимуться у різних вікових групах на своїх транспортних засобах. Для велосипедистів буде чотири групи: 3-4 роки, 5-6 років, 7-9 років, 10-12 років. На самокатах змагатимуться діти 3-5 років, а на біговелах – хлопчики та дівчатка 3-4 років. З собою необхідно мати шолом.

Для того, аби взяти участь у перегонах, батьки мають зареєструвати своїх дітей за посиланням: https://forms.gle/3wbAmbHvTJBAZ1ck8 або за тел.: 093 229 44 47.

«Реєстрація розпочнеться о 10:00, конкурс стартує о 10:30. Переможців визначатимуть у кожній віковій групі, дівчатка та хлопчики змагатимуться окремо. Переможцями стануть ті дітки, які дістануться фінішу найшвидше. Всі учасники отримають подяки та сувеніри, а найшвидші – призи», – каже начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin