Вінниця
20.10.2024
10.61° C
Вгору

Співак з Вінниці Сергій Асафатов боротиметься за серце Злати Огнєвіч на “Холостячці”

Телеканал СТБ оприлюднив список учасників, які боротимуться за серце співачки Злати Огнєвіч у новому сезоні шоу «Холостячка». Серед них співак з Вінниці — Сергій Асафатов.

Про це повідомляє видання Главред.

Сергій Асафатов — український співак та учасник вінницького гурту «Jazzforacat». На початку 2020 року брав участь у десятому сезону талант-шоу «Голос країни».

У коментарі журналістці “Це Вінниця, друже!” Сергій Асафатов заявив, що не володіє інформацією з приводу власної участі в цьому шоу і коментарі не дав.

У 2012 році Сергій Асафатов одружився з вінничанкою Анною Гуркач.

Своїй коханій 20-річній Анні Гуркач хлопець освідчився через два місяці після знайомства. Їх весілля відбулося першого вересня 2012 у «Feride» в американському стилі, – пише видання “20 хвилин”.

– Коли я вперше побачив Аню, то зрозумів, що ми створені одне для одного, – каже Сергій. – Тепер знаю точно, що все те, що раніше називав своїм «особистим життям» ніщо у порівнянні тим, що є зараз. Я часто задавався питанням: «Нащо взагалі люди одружуються? Як вони розуміють, що це саме та людина, з якою хочеться прожити все життя?», один мудрий дядько сказав мені, що таку штуку як кохання пояснити неможливо, лише відчути. Майбутнє подружжя стверджує, що їх кохання виникло з першого погляду. З тих пір вони нерозлучні, – розповідав тоді Асафатов в інтерв’ю.

Анна Гуркач-Асафатова у 2011 році прокладала собі шлях до кар’єри у шоубізнесі і мала псевдонім Golden Anna. Про це йдеться у інтерв’ю виданню “20 хвилин”.

У свою чергу Сергій Асафатов на той час активно займався своєю музичною кар’єрою та створив гурт Мартові. В одному із кліпів на пісню “Держись” зіграла головну героїню колишня дружина Анна.

Згодом пара взяла подвійні прізвища Гуркач-Асафатові. Згідно з опублікованими фотографіями у соціальних мережах, подружжя мало щасливе подружнє життя, однак кілька років тому друзі сім’ї все рідше почали бачити Гуркач-Асафатових разом.

З рішення Вінницького міського суду стало відомо, що 5 серпня 2019 року подружжя Гуркач-Асафатових розлучилося.

“Позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з цим позовом і повідомила, що між нею та відповідачем ОСОБА_2 було укладено шлюб 01.09.2012 року у Відділі ДРАЦС Вінницького міського управління юстиції Вінницької області, за актовим записом № 1864, від якого дітей не мають. Спільне життя та збереження сім`ї стали неможливим. Позивач просила розірвати шлюб між нею та відповідачем.

У підготовчому засіданні позивач ОСОБА_1 позов підтримала, просила його задовольнити та розірвати шлюб.

Відповідач ОСОБА_2 у підготовчому засіданні позов визнав, просив розірвати шлюб”, – йдеться у рішенні.

Цьогоріч Гуркач-Асафатова Анна взяла участь у конкурсі “Місіс Вінниця/Поділля” і перемогла в номінації Vice Mrs. Vinnytsia 2021. Хоча на той момент згідно вищезгаданого рішення вона вже була розлучена, а за умовами конкурсу учасниці повинні бути заміжні.

Наразі Анна володіє популярним салоном “Secret de Beaute”.

Сергій Асафатов будує свою музичну кар’єру у Києві після участі в шоу “Голос країни”. Кліпи можна переглянути за ЦИМ посиланням. 10 жовтня у Вінниці відбудеться сольний концерт Сергія Асафатова. Вперше Асафатов виступить на сцені театру ім. Садовського.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin