Вінниця
18.10.2024
9.71° C
Вгору

Огляд настільної гри «Не наближайся» (Stay Away)

«Не наближайся» (Stay Away) – це захоплююча настільна гра жахів для 3-5 гравців від студії Horrible Games. Гра відтворює атмосферу класичних фільмів жахів 80-х років і дарує гравцям неймовірні емоції та адреналін. Давайте розглянемо цю гру детальніше.

Опис гри

У грі «Не наближайся» гравці беруть на себе ролі підлітків, які вирушили на вечірку у лісовий будиночок. Але раптом з’являється жахливий маніяк з моторною пилкою і починає полювати на них! Щоб вижити, гравці повинні об’єднати зусилля та співпрацювати один з одним. Але хтось із них може виявитися зрадником…

Мета гри – залишитися в живих та втекти з будинку до того, як маніяк усіх переб’є. Гравець, який залишиться останнім в живих – перемагає !

Не наближайся (Stay Away) купити гру

Компоненти гри

  • Ігрове поле, що складається з 7 кімнат лісового будинку;
  • 20 жетонів персонажів;
  • 1 фігурка маніяка;
  • 30 карт обладнання (зброя, предмети для втечі тощо);
  • 6 карт подій (раптові несподіванки, що ускладнюють гру);
  • Жетони крові, фішки адреналіну, маркери пошкоджень.

Підготовка до гри

Перед початком гри ігрове поле розкладається посередині столу. Кожен гравець вибирає персонажа і ставить його жетон в одну з кімнат на полі.

Маніяк ставиться у випадкову кімнату. Карти обладнання перемішуються і розкладаються в колоду поруч з полем. Карти подій теж перемішуються і розкладаються окремою колодою.

Кожен персонаж отримує по 1 жетону адреналіну, по 2 жетони крові та по 1 маркеру пошкоджень. Все готово, можна починати гру!

Ігровий процес

Гра триває раундами. Кожен раунд складається з фаз персонажів та фази маніяка.

Спочатку кожен гравець по черзі здійснює дії за свого персонажа:

  1. Переміщається по кімнатам
  2. Збирає предмети і обладнання
  3. Атакує інших персонажів
  4. Взаємодіє з об’єктами в кімнаті

Після фази персонажів настає фаза маніяка. Маніяк пересувається випадково по кімнатам, намагаючись наздогнати та вбити персонажів.

Якщо маніяк входить в кімнату з персонажем, він атакує його . Персонаж може відбити атаку, використавши жетони адреналіну. Якщо жетонів немає – персонаж отримує рани і втрачає жетони крові.

Гравець вибуває з гри, якщо його персонаж втрачає всі жетони крові. Мета – протриматися якомога довше!

Гра закінчується, коли залишається тільки 1 персонаж, або всі гравці програли. Перемагає останній в живих!

«Не наближайся» – захоплююча гра в атмосфері класичного слешера. Вона дарує гравцям справжні емоції страху та невизначеності. Оригінальна динаміка переслідування та порятунку робить кожну партію непередбачуваною та напруженою.

Якщо ви шанувальник жахів та нестандартних настільних ігор – обов’язково спробуйте «Не наближайся».. Гарантовано отримаєте море адреналіну та незабутні враження!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin