Вінниця
22.10.2024
7.62° C
Вгору

“Найгірше в тому, що цієї осені все може знову повторитись”, – мер Вінниці закликав вінничан вакцинуватись

Політик зазначив, що його особисто, як голову громади у якій мешкає 400 тисяч людей, дуже турбує питання корнавірусу та протидії йому. Оскільки це питання не лише особистого захисту, а й захисту громади.

“Півтора року тому людство зустрілось з новим страшним викликом. Давайте згадаємо, як наша країна прожила цей період: медична сфера на межі колапсу, два локдауни, зупинки транспорту, зупинки підприємств”, – зазначив Сергій Моргунов.

Мер застерігає, що восени все може повертатися.

“Падіння економіки: скорочення на заводах, закриті магазини, кафе, ринки, інші заклади. Всі сидять вдома. Діти також. І вони позбавлені живого спілкування, бо школи теж на карантині. І Вінниця це теж пережила. Найгірше в тому, що цієї осені все може знову повторитись. Але вихід є. Це вакцинація. Щеплення значно збільшує шанси не захворіти і мінімізує ризик госпіталізації”, – пише мер.

“Вінниця першою розробила протокол лікування від ковіду. І я дуже хочу, щоб саме Вінниця була першим обласним центром з колективним імунітетом від коронавірусної хвороби. Вакцинація – це відповідальний і свідомий крок. Я і моя родина його зробили”, – зазначає очільник міста.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin