Вінниця
25.10.2024
6.72° C
Вгору

Віртуальна реальність: відкрий новий світ емоцій

«Погляд у майбутнє» – подія від управління соціальної політики Вінницької міської ради. Зустріч відбудеться у приміщенні клубу віртуальної реальності «CUBE». Відвідати даний захід запрошують дітей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць.

«Вересень традиційно асоціюється у нас з Днем знань, початком навчального сезону і приходом осені. Цей місяць, дійсно, вдалий для нових починань, а проєкт «Погляд у майбутнє» має на меті не лише розважати, а й розвивати в його учасників кмітливість та командні і лідерські якості», – зазначила директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Організатори проекту запрошують учасників відкрити для себе зовсім новий світ емоцій та відчуттів. Вони пропонують дослідити новий тип розваг, який щодня здобуває все більше шанувальників. Цей проект включає в себе використання віртуальної реальності. Дане захоплення враховує різновиди тематик і ігрових дій, відповідних для дітей, і спонукає їх проводити час активно й рухливо.

Проєкт «Погляд у майбутнє» орієнтований на дітей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць, які зареєстровані на території Вінницької міської територіальної громади та мають вік 12 до 17 років.
Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/9wkkbpOB або за тел.: 50-86-92. Реєстрація триватиме до 12:00 7 вересня 2023 року. Про дату візиту до клубу віртуальної реальності повідомлять додатково.

Координаторка заходу та контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна.

«Звісно, діткам Героїв ніщо не замінить батьківське серце, але ми пам’ятаємо подвиг їхніх татусів, котрі стали на захист держави, жертвуючи найціннішим – своїм життям. Важливість підтримки родин загиблих Героїв – це наш безпосередній обов’язок, а корисне дозвілля в рамках ініційованого нами соціального проєкту, покликане, аби діти бодай трохи забули про війну, відволіклись від буденності і отримали нові цікаві враження та емоції», – зазначає координаторка заходу Оксана Павлюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin