Вінниця
27.10.2024
15.15° C
Вгору

Відстежувати рух транспорту онлайн та обирати «улюблені» зупинки можна в додатку «Vinnytsia Transport»

Для жителів Вінницької ТГ запрацював додаток «Vinnytsia Transport». Він дозволяє відстежувати рух громадського транспорту в режимі реального часу за допомогою мобільного телефону. Крім того показує схему руху, час прибуття, зупинки та розташування транспорту. 

 

Про це повідомляє міська рада. 

 

Важливим є те, що при ввімкненій геолокації, відображаються зупинки, які виключно знаходяться поряд з користувачем, це значно пришвидшує пошук. Станом на сьогодні, додаток працює лише для телефонів з ОС Android. Вже згодом завантажити його зможуть також і власники Apple.

 

«Обравши на мапі зупинку, користувач бачить повний перелік номерів бортів громадського транспорту, які курсують через неї та час прибуття. Для зручності користування додано можливість обирати «улюблені» зупинки, тобто, ті, через які користувач постійно прокладає свій маршрут – такий функціонал дозволяє пришвидшити пошук.», – каже директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна.

 

Інформація в додатку дублюватиметься з даними інформаційних табло на зупинках. У комунальному підприємстві «Вінницякартсервіс» містян просять звернути увагу на те, що табло все ще працює в тестовому режимі й інформація постійно коригується. Так само як інформація щодо руху транспорту в додатку «Vinnytsia Transport». Якщо з’являється невідповідність у розкладі руху чи інші неточності, про це просять повідомляти за номером: 0634825694.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin