Вінниця
29.03.2024
8.19° C
Вгору

Вінницькі медики в деталях розповіли про “першу хвилю” вакцинації

Вінницькі медики взяли участь в національному семінарі-практикумі з координації та мікропланування «першої хвилі» вакцинації від COVID-19. На ньому учасникам детально розповідали про впровадження вакцини. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Вінницької ОДА 

 
Таким чином стало відомо, що на Вінниччину поставлятиметься вакцина американського виробництва від Pfizer-BioNTech iPHK та AstraZeneca/Oxford у межах глобальної ініціативи COVAX. Першочергово вакцинуватимуть медиків “ковідних” бригад швидкої медичної допомоги. 

 
117 тисяч вакцин надійде до Вінницької області у межах так званої “першої хвилі” вакцинації. Заявки на необхідну тижневу кількість складатимуться щочетверга. Така порційна видача пов’язана з необхідністю використання вакцини протягом п’яти днів з моменту розморозки. 

Вакцинація в рамках «першої хвилі» буде відбуватися із залученням мобільних бригад, які здійснюватимуть виїзди до місць перебування організованих колективів. 

 
В рамках «першої хвилі» першого етапу вакцинації від COVID-19, на Вінниччиніяк і в усіх регіонах України діятимуть дві мобільні бригади. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin