Вінниця
28.03.2024
16.8° C
Вгору

Міська рада спільно з центром зайнятості та центром реабілітації допомагатимуть працевлаштуватись молоді з інвалідністю

На заході учасники ознайомляться із послугами професійної освіти, соціально-психологічної реабілітації та працевлаштування осіб з інвалідністю, які надає Вінницький міжрегіональний центр професійної реабілітації «Поділля». Крім того, учасники матимуть можливість пройти тест для визначення власних професійно-технічних нахилів і взяти участь в майстер-класі з написання резюме. 
 

Сама подія відбудеться 20 лютого – напередодні Дня соціальної справедливості, організаторами виступають департамент соціальної політики вінницької міської ради спільно з Вінницьким міжрегіональним центром професійної реабілітації «Поділля» та Вінницьким міським центром зайнятості. 
 

Захід матиме назву “Активне працевлаштування”. До участі запрошують молодь з обмеженими фізичними можливостями віком до 35 років. На сайті міської ради зазначають, що через епідемію кількість учасників буде обмеженою. 

Також організатори сподіваються, що проведення заходу сприятиме працевлаштуванню осіб з обмеженими можливостями, адже люди з інвалідністю можуть бути ефективними працівниками, як і всі інші, і це дасть людині не лише заробіток, а й інші блага: такі як спілкування, можливість самореалізації та кар’єри. 

 
Дізнатись більш детальну інформацію можна за номерами 50-86-89, або: 097 083 59 98,  контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна. Також за цими номерами прийматимуть заявки на участь. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin