Вінниця
29.03.2024
8.19° C
Вгору

Вінницький ветеран отримав авто від міської ради

Щороку, 15 лютого, в Україні відзначають  День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Саме у цей день у 1989 році радянські війська згорнули свою присутність у Афганістані. З нагоди цієї дати Сергій Моргунов від імені територіальної громади Вінниці вручив ветерану війни Леоніду Маняку сертифікат на автомобіль. 

 
Така матеріальна  допомога  для  придбання легкового автомобіля надається  щороку одному з «афганців». Допомога вручається за поданням Спілки учасників бойових дій в Афганістані міста Вінниці.  
Цього року було вирішено такий сертифікат надати ветерану війни Леоніду Маняку. Чоловік має інвалідність внаслідок війни 1 групи. На війну потрапив у 18 років. А з початку російської агресії на Донбасі займається волонтерством та підтримує учасників АТО/ООС. 

Хочу подякувати міській владі, що  в період війни та пандемії ви знаходите можливість нам допомагати. А також хочу подякувати усім, хто нас підтримує. В черзі на отримання авто я стояв близько 20 років.  Наша спілка тісно співпрацює з міським головою, і наше місто чи не єдине, де виділяються такі кошти на такі потреби”, – такими словами відреагував на подію ветеран. 

Варто зазначити, що така матеріальна допомога учасникам війни в Афганістані – не поодинокий випадок. Щорічно з рук міського голови один “афганець” отримує сертифікат. Загалом колишні солдати отримали вже 15 автомобілів, 6 з яких – учасники АТО. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin