Вінниця
29.03.2024
9.33° C
Вгору

День св. Валентина під час карантину: як і де його відсвяткувати у Вінниці

Уже цієї неділі усі закохані святкуватимуть День святого Валентина. Журналістка видання “Це Вінниця, друже!” дізналася, що попри пандемію коронавірусу у Вінниці у цей день влаштують чимало розважальних та історичних заходів. Як можна провести цей день – читайте у нашому огляді.   

Святкова програма у ресторанах: 

Люди Fusion Place (вулиця 600-річчя, 1)

Святкування Дня закоханих у ресторані розпочнеться о 19.00 годині. Гостям підготували найяскравішу святкову програму: дегустація спеціального меню, розіграш подарунків для пар та джаз від Andrey Chmut Band feat. Cleulia Daniel. Крім цього розважатиме відвідувачів діджей KILIMANJARO. Забронювати столик можна за номером: 093 045 45 00.

 Debi (проспект Коцюбинського, 43, Вінниця

У ресторані грузинської кухні для закоханих влаштують веселу розважальну програму з ді-джеєм. Адміністратори закладу обіцяють, що у неділю у них звучатиме лише найромантичніша музика. Крім цього, для гостей влаштують розіграш вечері на двох в Debi, сертифікат на тайський масаж та спа для двох. Телефон: 096 777 5550. 

Mont Blanc (Соборна, 34)

Для закоханих відвідувачів ресторану Mont Blanc готують справжнє шоу від месьє Монблан. Цьогоріч їх гостей розважатиме ведучий Олексій Балацький. Початок о 18.00 годині. Замовити столик можна за номером: 068 055 8887. 

Батискаф (проспект Коцюбинського, 43)

У гастрономічному барі влаштують програму не лише для закоханих. 14 лютого вони також святкуватимуть Китайський Новий рік. У закладі облаштують романтичну локацію. Власники закладу обіцяють, що весь для їх гостей лунатиме жива музика. замовити столик можна за номером: 096 570 5013. 

Кінь у протигазі (Симона Петлюри, 20)

День Св. Валентина у пабі «Кінь у протигазі» теж пройде незабутньо. Організатори підготували для відвідувачів розваги від ведучого, смачні компліменти від закладу, розіграші та конкурси. Крім цього, на закоханих чекатиме головний приз – вечеря на двох.  Забронювати столик можна за номером: 0969527955. 

Beer & Blues Art Pub (вулиця 600-річчя)

У неділю у ресторані виступатимуть гурти BlissMood та PULSAR, щоб потрапити на їх концерт, необхідно заплатити 120 гривень з людини. Замовити столик можна за телефоном 0674307540. 

Програма у Вінницькому планетарію 

(вул. Хлібна, 1)

Помилуватися зорями у День закоханих можна також у Вінницькому планетарії. Програма заходів на 14 лютого: 12.00 – Дракоша та зникла зоря, 15.00 – Два скельця. Дивовижний телескоп. Вартість квитка – 40 грн. Усі деталі за телефон: +380 67 431 06 11.   

Концерт у Вінницькій Обласній Філармонії ім. М. Д. Леонтовича 

(Хмельницьке шосе, 7)

В цей вечір скрипка Святослава Кондратіва буде співати голосом легендарних Мірей Матьє, Едіт Піаф, Шарля Азнавура, Джо Дассена, Патрісії Каас. Улюблені французькі мелодії у вишуканому обрамленні чуттєвих та емоційних авторських композицій, на які його  надихнув Париж. Змовити квиток можна за посиланням ТУТ. https://www.afisha.vn.ua/events/svyatoslav-kondrativ-0 

Вінницький обласний краєзнавчий музей 

(вулиця Соборна, 19)

До Дня святого Валентина Вінницький обласний краєзнавчий музей створив інтерактивну екскурсійну програму під назвою “Музейний щоденник: історії кохання”.  Екскурії проводитимуться 14 лютого, з 17 до 23 год. Вхідний квиток: 50 грн.  

Програму заходу: 

• зустріч з чарівною Мавкою, яка розповість про мінерали й дорогоцінне каміння з колекції музею та які з них вважаються «любовними талісманами»; 

• подільські сторінки світового літопису любові будуть представлені театралізованими історіями про: музу польського романтизму красуню Дельфіну Потоцьку з Комарів; «шлюбну дипломатію» ХVІІ ст. – одруження Тимоша Хмельницького і Розанди Лупул; перебування у Вінниці та неймовірну популярність кінодіви початку ХХ ст. Віри Холодної; вірне кохання у вирі національної революції 1917–1921 рр; 

• сюрприз від наших археологів – зустріч із Змієм-спокусником. Адже кохання рідко буває безхмарним: поруч із ним завжди йде пристрасть, спокуса і гріх… 

• подільські весільні традиції та відвідини оселі найшанованішої особи на селі — знахарки. А ще, дівчата на виданні та парубки, маємо для вас чарівного весільного кожуха))) 

• родзинка екскурсійної програми – все-все-все про афродизіаки; 

• наша вже традиційна «милота»: квіткові любовні передбачення, пункт виконання мрій та бажань з музейною гарантією, зона для фотографування «Едем». 

Реєстрація на організовані екскурсії обов’язкова за номером: 068-725-49-57 (дзвінки приймаються з 10:00 до 18:00) або за посиланням https://docs.google.com/…/1JuNGYf79…/edit  

Програма у Торговому розважальному центрі Мегамолл

У ТЦ “Мегамолл” для усіх закоханих підготували найяскравішу та найприємнішу програму «Сезон бажань!». Романтичні міми з 15:00 до 19:00 будуть роздавати усім закоханим солодкі цукерки та символічні жуйки Love is. А з 17:00-19:00 відвідувачів торговельного центру буде вітати гурт скрипалів за допомогою романтичних пісень. 

Крім цього, власники ТРЦ “Мегамолл” вирішили зробити приємний подарунок для їх клієнтів – знижки до -70% на подарунки для коханих. 



Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin