Вінниця
29.03.2024
12.6° C
Вгору

У вінницьких школах змінили правила навчання під час карантину

З понеділка, восьмого лютого, загальноосвітні заклади міста повернуться до звичайного графіку навчання. До школи ходитимуть учні усіх класів, онлайн навчатимуться лише ті, хто перебуває на самоізоляції. Таке рішення прийняли сьогодні, четвертого лютого, під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Відзначимо, що 25 січня в Україні закінчився загальнодержавний локдаун, який був запроваджений Урядом на два тижні. Після чого у школах відновили навчання. Однак за парти по вернулися не всі, а лише учні 1-4 та 9-11 класів. А от учні 5-8 класів навчалися за змішаною формою.

«До нас надходило багато звернень як від батьків, дітей, так і вчителів, щоб ми відновили навчання у школах у звичайному режимі. Ми моніторили ситуацію в навчальних закладах щодо захворюваності і прийняли рішення – повернутися до того графіку навчання, який був до карантину. Хочу зазначити, що в школах будуть суворо дотримуватися усіх протиепідемічних рекомендацій, а при перших проявах хвороби – і вчителі і діти відправлятимуться на самоізоляцію», – розповіла директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

З протоколом комісії можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/8kj22Zf

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin