Вінниця
23.04.2024
12.06° C
Вгору

П’яний вінничанин хотів підірвати двома гранатами весь будинок. Поліція евакуювала всіх мешканців

Вчора вночі 44-річний вінничанин погрожував підірвати гранати. Довелося евакуйовували мешканців будинку по вул. Замостянська. Дві години проводили перемовини зі зловмисником. У квартирі разом з ним перебувала дружина та 6-річна дитина. Повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Після майже двох годин перемовин поліцейським вдалося вмовити дружину, яка теж була нетвереза, відчинити вхідні двері, після чого бійці спецпідрозділу КОРД зайшли до помешкання та миттєво затримали.

“44-річний затриманий раніше неодноразово судимий за майнові злочини, розбій, незаконне заволодіння автотранспортом та майже 15 років відбував покарання в місцях позбавлення волі. Наразі в його квартирі проводиться обшук. Станом на 2 годину вибухонебезпечних предметів не виявлено”, – пояснюють поліцейські.

В діях затримано вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 259 КК (Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Такий злочин карається ув’язненням терміном до шести років.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin