Вінниця
18.04.2024
5.15° C
Вгору

У Вінниці на Малих Хуторах капітально відремонтували бібліотеку

У Вінниці по вулиці Бучми відремонтували будівлю бібліотеки, яка минулого року перебувала в аварійному стані. Тепер мешканці Малих Хуторів зможуть також відвідувати бібліотеку, адже вона єдина у їхньому мікрорайоні. Про це повідомив Сергій Моргунов на своїй сторінці в Фейсбуці.

“Основні будівельні роботи завершили наприкінці минулого року. Замінили дах, встановили нові енергозберігаючі вікна та двері, утеплили фасад та оздобили його. Заклад змінився не лише ззовні. У бібліотеку підвели воду та каналізацію, адже досі у приміщенні зручностей не було. Модернізували систему опалення. Також зробили невелике перепланування, виділивши зони для активностей та відпочинку, адже до того тут були тільки велика читальна зала та абонемент. Триває налагодження роботи інженерних комунікацій, а потім оновлене приміщення обладнають сучасними меблями та технікою. Тож незабаром колектив справлятиме новосілля”, – написав Сергій Моргунов.

Відомо, що наступним етапом реконструкції стане благоустрій прилеглої території. Це буде зона відпочинку та простір для проведення заходів open-air.

“Зазначу, що за останні п’ять років капітально відремонтували сім бібліотек, які зі звичайних читалень перетворились в інтегровані культурно-освітні центри. Важливо, щоб вінничанам було цікаво і приємно відвідувати бібліотеки, а персоналу комфортно працювати”, – додав Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin