Вінниця
29.03.2024
9.48° C
Вгору

У Вінниці зупинили водія-наркомана

У Вінниці патрульні заскочили водія за кермом авто “під кайфом”

Вінницькі патрульні зупинили водія, який був під дією наркотиків та позбавлений права керування. Напередодні, 21 січня, на вулиці Євгенія Пікуса патрульні помітили автомобіль Volkswagen Golf, що рухався з порушенням ПДР. Під час розмови з водієм патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння.

Як повідомили у Патрульній поліції Вінницької області,  керманич відмовився пред’явити патрульним свої документи. Крім того, чоловік намагався спровокувати інспекторів на конфлікт. Поліцейські порушника затримали.

З’ясувалось, що він позбавлений права керування. Патрульні здійснили поверхневу перевірку транспортного засобу і виявили під сидінням та у дверцятах 3 згортки з речовинами, схожими на наркотичні.  Водій погодився пройти огляд у лікаря-нарколога. В його організмі виявили амфетамін та канабіс, – повідомили в поліції.

На водія автомобіля Volkswagen Golf патрульні склали два протоколи та винесли постанову. На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення подальших обставин справи.У Вінниці патрульні заскочили водія за кермом авто "під кайфом"

Нагадаємо, 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin