Вінниця
28.03.2024
15.07° C
Вгору

З понеділка у вінницьких школах розпочинається другий семестр навчання

У школах Вінниці із понеділка, 18 січня, відновлять заняття. Щоправда, до завершення локдауну школярі усіх вікових груп навчатимуться дистанційно. Як розповів у коментарі телеканалу ВІТА директор Вінницької ЗОШ №20 Олег Слушний, січневий локдаун, на відміну від березневого, не застав освітян зненацька, влітку вони пройшли інтенсив – як працювати онлайн.

“Ми також були готові до змішаного навчання у себе в закладі. Тут допомагає міська рада, ми отримали додаткових 11 ноутбуків”, – говорить Олег Слушний.

У МОН нині міркують над тим, в якому форматі навчатимуться школярі після 24 січня. При цьому розклад уроків  кожна школа анонсує на власному сайті.

“Відповідно постанови Кабміну, жорсткий карантин стосувався закладів освіти, введені обмеження здобувачами освіти. Дистанційне навчання продовжується, школи працюють за допомогою дистанційних технологій. Ми дуже сподіваємося, що після закінчення жорстких обмежень наші діти вийдуть можливо в змішаній формі, бо всі скучили за спілкуванням – і діти, і батьки, і вчителі”, – говорить директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin