Вінниця
19.04.2024
4.14° C
Вгору

Вінничани просять дозволити працювати сервісним службам

Вінничанин Олексій Недовес зареєстрував петицію до міської ради з проханням, в межах своїх повноважень, дозволити в місті продаж технічних аксесуарів для мобільних телефонів та ремонт засобів мобільного зв’язку. Чоловік зазначає, що це життєво необхідні речі для забезпечення безпеки та отримання медичної допомоги. Автор звернення додає, що подібну петицію зареєстрував і до Президента України.

«Прошу: Дозволити в межах своїх повноважень, ремонт засобів мобільного зв’язку, та продаж аксесуарів технічно необхідних для засобів зв’язку (зарядні пристрої, кабелі та енергоносії до мобільних телефонів) в місті Вінниця. Це життєво необхідні речі для забезпечення безпеки та отримання медичної допомоги», – йдеться в петиції.

Автор звернення додає, що такий дозвіл не буде мати жодних негативних наслідків щодо розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, оскільки звертання за послугами ремонту та купівля технічно необхідних аксесуарів до них має дуже малу кількість і не буде мати впливу на мобільність людей під час локдауну.

«Проте саме ці поодинокі випадки будуть мати пряму і невідкладну життєву необхідність для обслуговування громадян у сфері зв’язку.

Також доводимо до Вашого відома, що ми звернулись до Президента України з аналогічним проханням з петицією і впевнені, що він підтримає це цілком раціональне і розумне рішення, але Ви маєте змогу вирішити це значно швидше і зробити умови життя в саме нашому місті безпечнішими і розумнішими», – додає автор петиції.

Для того, щоб петицію розглянули в міській раді, за неї мають проголосувати 350 вінничан. На сьогодні звернення підтримали 23 громадянина. Підтримати петицію можна протягом 14 днів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin