Вінниця
20.04.2024
12.21° C
Вгору

У вінницькому дитсадку в руках дитини вибухнув невідомий м’ячик. Поліція на місці

Сьогодні, 11 січня близько 12.20 години, на території дитячого садочку №7, що по Бульвару Свободи, стався гучний вибух. В цей час діти гралися на вулиці з вихователькою. В результаті вибуху у трьох дітей пошкодився одяг. Про це повідомляє Вінниця.info.

На місце події вихователька відразу викликала поліцію, “швидку” та ДСНС.

У Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області повідомили, ушкодження отримали троє дітей, яких на місці оглядають медики. «Діти отримали опіки, фахівці встановлюють їх ступень. Також на місці працюють слідчо-оперативна група, піротехніки та рятувальники», – зауважили правоохоронці.

Одна з жінок розповідає, що почула «хлопок», думала, що хтось з працівників дитсадка бавиться петардами. Потім вона вийшла на вулицю і вже побачила, що їде машина «швидкої» та пожежна.

Пізніше одна з виховательок розповіла, що діти цілі, пошкоджений лише верхній одяг, а вибухівка була схожа на «попригунчик», як м’ячик.

«Вихователька думала, що діти вийняли цей м’ячик серед іграшок. Вони взяли його на гірку. Ніхто нічого не підпалював. Воно, чи випало з рук, чи відерцем стукнули і воно зірвалось. Всі діти цілі. Єдине, що одяг пошкоджений. Одяг взяли на експертизу, щоб встановити яка саме речовина вибухнула. То якийсь саморобний пристрій. То не петарда. Воно кругленьке, як м’ячик. Виглядало, як попригунчик», – каже вихователька.

Завідуюча дитсадка Олена Просєкова повідомила, що діти не постраждали, пошкоджено лише одяг.

«Медики на місці оглянули дітей і малюків батьки забрали додому», – каже Просєкова.

Що саме вибухнуло на дитячому майданчику і як вибухонебезпечні речовини потрапили на територію дитсадка, має встановити поліція.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin